Работно време / Opening hours: 9:00 - 17:00.

Драган Петковиќ

Автор Зоран Петровски

Текстови од Зоран Петровски, Соња Абаџиева, Мирослав Поповиќ

Издава: Музеј на современата уметност Скопје, 2008

104 стр. колор и ц/б репродукции, мек повез

македонски со англиски преводи

Испрати коментар